Damian Drăghici, show la Sala Palatului alături de colegii de la „Te cunosc de undeva!“

0
Publicat:

Artistul, alături de Theo Rose, Irina Irimes, Connect-R dar și de colegii din show-ul de la Antena 1, a susținut un moment emoţionant în fața a 4.000 de oameni.

Damian Drăghici, alături de colegii săi de la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1
Damian Drăghici, alături de colegii săi de la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Concertul aniversar Damian Drăghici a adunat duminică seara, la Sala Palatului din Capitală, peste 4.000 de spectatori care au trăit la maximum alături de artist şi de invitaţii. „O călătorie în adâncul sufletului meu“, după cum spune numele spectacolului, a adus pe scenă trupa Damian and Brothers, pe Theo Rose, Irina Irimes, Connect-R, dar şi pe colegii artistului de la „Te cunosc de undeva!“, cu un moment emoţionant tribut Michael Jackson şi Lionel Richie – „We are the World“.

Anca Ţurcaşiu, Amna, Misha, ADDA, Nicole Cherry, Codruţa Sanfir, Cristina Stroe, Radu Ţibulcă, Radu Bucălae, CRBL, Emilian şi Jean Gavril, colegi cu Damian Drăghici în cel de-al 19-lea sezon al transforming show-ului de la Antena 1, i-au fost alături artistului într-un moment cu totul şi cu totul special.

„A fost o seară magică. Nu am cuvinte să spun câtă recunoştinţă am simţit când am văzut tot furnicarul din spate şi toţi oamenii care munceau cot la cot, emoţionaţi şi dedicaţi, ca totul să iasă bine. Le mulţumim din suflet artiştilor de pe scenă, Theo Rose, Irina Rimes, Connect-R, Carmen Tănase, Virginia Rogin, muzicienilor extraordinari din trupă, Andrei Tudor şi octetul de viori, colegii noştri de la Te cunosc de undeva!, echipa de Make-up, Creţan Arts Team, Ioana Macarie şi baletul Move Makers, Răzvan Săvescu şi multi alţii. Vă suntem recunoscători, şi eu şi Cristina, şi vă iubim sincer“, a declarat Damian Drăghici.

La rândul ei, ADDA, artista alături de care Damian Drăghici formează un cuplu la „Te cunosc de undeva!“, a dezvăluit: „A fost un moment emoţionant, oamenii au reacţionat foarte frumos şi ne bucurăm tare de primirea pe care ne-au făcut-o. Aşa cum suntem de câteva luni, de când am intrat în proiectul «Te cunosc de undeva!», am fost şi de această dată o echipă. Mi-am luat doza de energie şi adrenalină pe care ţi-o aduce un asemenea spectacol“.

Iubit pentru talentul său incontestabil, pentru versatilitatea abordărilor muzicale, dar şi pentru energia pe care o transmite de fiecare dată când urcă pe scenă, Damian Drăghici a rescris aseară povestea celor patru decenii de activitate, într-o incursiune muzicală prin cele mai reprezentative etape ale activităţii artistice.

Începând de la instrumente muzicale pe care le stăpâneşte la perfecţie încă din copilărie, precum ţambalul, pianul, contrabasul, tobele, naiul sau vocea şi ajungând până la povestea magică a Orchestrei Damian & Brothers, toate s-au regăsit aseară în spectacolul la care i-au fost alături şi colegii de la „Te cunosc de undeva!“.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite