Mihai Bendeac, despre zvonul că a fost bătut de un coleg de la iUmor: „Se pot spune multe despre Cheloo, dar nu că ar fi un idiot“

0
Publicat:

Mihai Bendeac a vorbit pentru prima dată despre presupusul conflict pe care l-ar fi avut cu Cheloo, juratul de la „iUmor”.

Mihai Bendeac Arhivă personală
Mihai Bendeac Arhivă personală

„Mi-e teamă că voi începe să reacționez într-un fel dubios sau relativ violent cu următoarea ocazie în care cineva mă mai întreabă de ce am plecat de la iUmor. Aproape că nu există o zi în care să nu mă lovesc de această întrebare. Indiferent ce aș face, oriunde aș merge, se găsesc persoane care să mă întrebe în legătură cu această chestiune, lucru care a început să mă deranjeze visceral. Ciudat este faptul că, fiind implicat într-un proces, nu pot răspunde la întrebare. Tot ce pot să va spun este că speculațiile apărute în presă nu au NICIUN fel de legătură cu realitatea“, mărturisește el.

El neagă și zvonurile care au apărut în spațiul public: „Ba chiar a apărut un tâmpit care a susținut sus și tare că are el informații cum că aș fi plecat în mod intempestiv pentru că numitul Cătălin Ștefan Ion, cunoscut publicului larg drept Cheloo, m-ar fi bătut. Nici mai mult nici mai puțin decât că m-ar fi bătut!

Se pot spune multe despre Cheloo dar nu că ar fi un idiot. Iar dacă nu etși idiot îți dai seama că cel mai bine pentru sănătatea și integritatea ta este să nu acționezi într-o direcție violență în raport cu cineva care a suferit de bullying în timpul școlii. Indiferent cine ești (poți fi campion mondial la K1 sau la box) nu întinde mâna spre cineva care trăit experiențe de genul acesta în timpul adolescenței sau copilăriei sale pentru că nu vei avea parte de o lupta dreapta. Un om care a suferit din această pricina într-o perioada atât de timpurie a existenței sale este un individ care la violență reacționează imediat, instinctual și dincolo de voință să, dincolo de orice putere de control. Adică tu îi poți da un pumn dar el va pune ochii instantaneu pe un obiect ascuțit pe care ti-l va înfige direct în cutia craniană că să te omoare tocmai pentru că în trecutul lui există niște traume pe care, orice ai face, nu le poți rezolva. Au mai existat și alte motive invocate în spațiul public în legătură cu această dispariție a mea din cadrul defunctei emisiuni în cadrul căreia oamenii m-au descoperit ani de zile exact așa cum sunt. Fiindcă fix din asta rezidă succesul acestui show“.

„Vă jur că nu a existat niciodată în istoria televiziunii din România un show atât de sincer precum a fost iUmor atâta timp cât eu am făcut parte din el. Mă roade cumva faptul că nu pot enunță în mod precis ce a condus la această despărțire. Sper din tot sufletul să nu fiu nevoit să ajung într-o faza procesuală unde voi fi obligat să spun motivul“, a scris Bendeac pe Facebook.

În primăvara anului trecut, Mircea Zara, fostul dj de la MTV, declara în cadrul podcastului lui Speak că Mihai Bendeac a fost bătut de Cheloo și acesta ar fi fost motivul pentru care actorul a plecat de la Antena 1.  

În octombrie 2022, Mihai Bendeac a părăsit emisiunea „iUmor“ după 13 sezoane în care a făcut parte din juriu. Actorul a plecat și de la postul Antena 1, în urma unui conflict cu colegii din echipa de producție.   

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite