Urarea imedită pe care i-a făcut-o Bendeac Ilonei Breozoianu de ziua ei: „Am de gând să te îmbălsămez ca pe Lenin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actrița a împlinit ieri 33 de ani, iar bunul ei prieten și coleg i-a transmis un mesaj atipic, însă foarte emoționant.

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac, în piesa „Doi pe o bancă“ FOTO Florin Ghioca
Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac, în piesa „Doi pe o bancă“ FOTO Florin Ghioca

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac au o relație de prietenie foarte apropiată, de aceea actorul și-a permis să-i facă o urare în stilul său caracteristic, pe Instagram.

Am spus despre ea nenumărate mârșăvii de-a lungul timpului. Că e proastă, că e tâmpită și n-are nici școală și câini și oi și ne-a omorât, tovarășu’ căpitan, ce facem?! Dar trebuie să admit că viața mea ar fi mai săracă fără această pârdalnică creatură. Pe care o iubesc. Și care mă face să râd. Dragă @ilona_brezoianu , sper că te voi regăsi pe aceeași bancă până la sfârșitul zilelor tale. Căci tu vei muri înaintea mea, asta e cert. Chiar și așa, am de gând să te îmbălsămez ca pe Lenin, să te așez pe bancă, să-ți montez un difuzor în c*r care să play-eze replicile și tot voi continua. Ești o minune. La mulți ani!“, a fost mesajul transmis de Mihai Bendeac.

Cei doi s-au cunoscut în proiectul „Doi pe o bancă“, piesă în două personaje, regizată de Mihai Bendeac la Teatrul de Comedie din București. Experiența artistică i-a apropiat foarte mult, după cum mărturisea actrița de la iUmor.

 „Se creează un soi de legătură strânsă atunci când singurul tău sprijin în scenă este partenerul de joc“, spunea Ilona Brezoianu despre Mihai Bendeac.

Actrița a răspuns pe Instagram la postarea partenerului său de scenă. „În fiecare an, urarea de la tine e cea mai specială... recunosc. Mulțumesc, te iubesc și promit să nu las banca goală“, a scris Ilona Brezoianu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite