Copila de la „Românii au talent” care l-a impresionat până la lacrimi pe fratele Mădălinei Manole VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediția din data de 8 martie a emisiunii de la Pro TV „Românii au talent” a fost una plină de emoție. Marian Manole, fratele solistei Mădălina Manole, a fost surprins până la lacrimi de vocea unei fetițe, Rebeca Rizea.

Rebeca Rizea, în vârstă de 8 ani, este din Alexandria. Micuța a interpretat una din piesele regretatei cântărețe Mădălina Manole, „Tu nu ai avut curaj”. 

Încă de la primele acorduri, Rebeca Rizea i-a lăsat muți de uimire pe jurați, întrucât vocea sa semăna cu cea a Mădălinei Manole. 

Rebeca Rizea
Rebeca Rizea a interpretat melodia „Tu nu ai avut curaj”. Foto: Pro Tv

Marian Manole, fratele cântăreței, care se afla în fața televizorului la momentul respectiv, a început să plângă. 

La sfârșitul acestei zile de 8 martie, fac această postare cu micuța Rebeca! Am prins pe ProTV mai devreme emisiunea, din păcate nu de la început, mă bucură enorm interpretarea fetiței, le mulțumesc pe această cale părinților ei, dar și ei! 

Un suflet mare, o voce impresionantă! Bravo Rebeca, mult succes în continuare! Doamne ajută, să devii o mare artistă! Trebuia apăsat butonul auriu...! Nu-i nimic, primește Golden buzz de la noi, publicul ei! “, a transmis Marian Manole, pe rețelele de socializare.   

Citește continuarea pe Click.ro!

Mădălina Manole a murit la 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreaţa a fost găsită decedată în locuinţa ei de pe strada Griviţei din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că aceasta s-a sinucis înghiţind Furadan. A fost înmormântată în cimitirul Bolovani din Ploieşti.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite