„Românii au talent” 2024. Dragoș Bucur a oferit Golden Buzz-ul fraților Iustin și Maria | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediția din 8 martie de la „Romanii au talent” a avut parte de toate ingredientele unui show de exceptie care a stârnit emoții tuturor. Dragoș Bucur, unul dintre jurații emisiunii, a oferit Golden Buzz-ul pentru numărul oferit de Iustin și Maria, scrie PRO TV

Românii au talent! FOTO: Facebook/romaniiautalent
Românii au talent! FOTO: Facebook/romaniiautalent

Cei doi frați au reușit performanța de a surprinde cu un moment inedit pe scena competiției, un joc de șah pe nevăzute care a arătat abilități senzaționale și mult efort și dedicație.

Andra, Bobonete și Andi Moisescu au fost impresionați de talentul celor doi și au apreciat momentul oferit de frați și felicitându-i pentru reușita lor uimitoare.

Băieții de la Forbidden Nights sunt grup de dansatori veniți din Regatul Unit și care au adus  o mare surpriză, în componență aflându-se și un român. Proiectul are peste zece ani și s-a dezvoltat în timp.

Teodora Mihăila ne-a arătat tuturor ce înseamnă dans contemporan printr-o interpretare unică senzațională prezentată în sezonul 14. 

Din Georgia a venit la „Romanii au talent” grupul IME, de dansatori cu vârste între 23 și 38 care vor să facă cunoscute la nivel internațional cultura, dansul și tradițiile georgiene, totodată aducând prin interpretarea lor și bucurie publicului. 

Aleksandra Kiedrowicz venită și ea la Românii au Talent are 29 de ani, este originară din Polonia, iar acum locuiește în Las Vegas, Statele Unite. Artista a ajuns în SUA în urmă cu zece ani, atunci când a decis să urmeze cariera artistică.

GRG un muncitor în construcții, de 29 ani, din Prahova, având doar 11 clase a reușit să impresioneze prin profunzimea versurilor din momentul său de rap prezentat pe scena de la „Romanii au talent”

Challenge Family este un grup de dansatori care a participat și în trecut la show, însă acum a venit să arate că s-a dezvoltat mult mai mult. Grupul are acum 18 membri cu vârste între 14 și 36 ani și provin din București. 

Întreaga ediție a fost una absolut captivantă cu multe numere impresionante și captivantă în care telespectatorii au fost invitați să se alăture unei experiențe unice în care visul și talentul se împletesc pentru a crea momente memorabile.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite