Weekend dedicat strângerii de fonduri pentru victimele de la Colectiv. Ce evenimente au avut loc în ţară VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de concerte caritabile pentru victimele de la clubul Colectiv s-au desfăşurat sâmbătă, 14 noiembrie, sub sloganul #ÎmpreunăRezistăm, în toata ţara.

Sâmbătă, la Bucureşti, 14 formaţii au urcat pe scena special amenajată la Arenele Romane. Deşi limita de capacitate nu a permis accesul a mai mult de 1.500 de persoane, cei care nu au apucat să-şi cumpere bilet au venit, din spirit de solidaritate, doar pentru a cumpăra tricouri şi pentru a dona bani pentru ajutorarea celor aflaţi în suferinţă în urma tragediei din seara de 30 octombrie. Pe scenă au urcat trupe aflate la început de drum, dar şi nume consacrate, precum Şuie Paparude, Coma, E.M.I.L. şi Paraziţii.

La Timişoara, 16 trupe locale, printre care Negură Bunget şi Implant Pentru Refuz, au concertat în aer liber, în Parcul Rozelor, în faţa a peste 400 de spectatori.

La Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, sute de tineri iubitori de muzică rock au asistat la concertul trupelor Blackout, Aamon, Halmyris, Pinholes, God şi Bucovina.

La Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a concertat formaţia Dirty Shirt.

La Constanţa, concertele umanitare pentru victimele tragediei de la clubul Colectiv au avut loc chiar de Ziua Dobrogei. Pe scena Doors Club au urcat trupele The Cheers, Block Six, Paradox Theory, Cat Eyed, Shades of Indigo, Amnesia, Hangover şi Treişpe Cuvinte.

Concertele au avut loc simultan în mai multe oraşe din ţară, inclusiv în Braşov, Oradea, Satu Mare, Ploieşti şi Baia Mare.

Banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi donaţi, prin intermediul Fundaţiei Estuar, răniţilor internaţi în spitale şi familiilor celor care ş-au pierdut viaţa în urma tragediei din 30 octombrie.

Grupul de ajutor #ÎmpreunăRezistăm este o comunitate de voluntari, fără niciun fel de implicare politică. Din componenţa actuală a grupului de voluntari fac parte: DARK SIDE Booking Academy , Beyond the Line Production, Fundatia Estuar , AsProAs, Olivia Vlădoianu, Blackhawk Security, The Kyrptonite Sparks şi Hurdis PR.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite