Loredana, surpriză pentru fani de sărbători. Noua melodie, lansată de artistă VIDEO

0
Publicat:

Loredana și-a surprins fanii cu lansarea noului său single, „Roata” o creație muzicală încărcată de semnificație, ce face referire la ciclului vieții. Universal Music Romania a anunțat evenimentul într-un comunicat de presă, transmis AGERPRES.

Loredana Groza, în noul videoclip „Roata” FOTO Captură video
Loredana Groza, în noul videoclip „Roata” FOTO Captură video

Melodia promite să fie o călătorie auditivă într-un tărâm mistic, unde sunetele și versurile se împletesc pentru a transmite un mesaj puternic despre celebrare și înfruntarea provocărilor vieții. În declarația oficială, Loredana împărtășește că „Roata” este un cântec profund, despre ciclul vieții, despre lumina vie care renaște.

„Roata este un cântec despre ciclul vieţii, despre viaţă şi moarte, despre lumina vie care purifică şi readuce viaţa în ciuda tuturor obstacolelor. E despre speranţă, credinţă şi dăruire! E o alegorie a vieţii care întotdeauna va înving”, a declarat cântăreața, citată în comunicat.

Single-ul „Roata” este rezultatul colaborării artistice dintre Loredana și Cristi Pascu, iar versurile au fost create de poetul craiovean Costi Romulus Preda. Videoclipul, regizat de Gabriel Ciolpan, completează experiența auditivă. oferind o interpretare vizuală captivantă.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite