Festivalul Shine 2015: Viţa de Vie, Vama şi Alternosfera, printre trupele care vor urca pe scenă. Program şi reguli de acces

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viţa de Vie se numără printre formaţiile care vor urca pe scena Festivalului Shine FOTO Arhivă personală Viţa de Vie/ Facebook
Viţa de Vie se numără printre formaţiile care vor urca pe scena Festivalului Shine FOTO Arhivă personală Viţa de Vie/ Facebook

Viţa de Vie, Vama, Zdob şi Zdub, Alternosfera, Şuie Paparude, Luna Amara, Coma şi Grimus sunt doar câteva dintre formaţiile care vor concerta în cadrul Festivalului Shine, ce se va desfăşura între 4 şi 5 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti.

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Shine, un eveniment ce îşi propune să adune cele mai bune trupe româneşti de alternative rock şi indie, se desfăşoară în acest weekend în Capitală, sub egida „Come And Shine“.

Abonamentele pentru Festivalul Shine 2015 pot fi achiziţionate de pe site-urile iabilet.ro, myticket.ro şi eventim.ro, dar şi din magazinele UMAN (Băneasa Shopping City, Piaţa Romană), Muzica (Calea Victoriei), Diverta, Agenţiile Perfect Tour şi în reţeaua Eventim din toată ţara. Abonamentul de două zile poate fi cumpărat la preţurile de 45 de lei (Acces General) şi 60 de lei (Golden Circle), iar biletele de o zi sunt disponibile la preţul de 35 de lei (Acces General). În ziua concertului, în limita stocului disponibil, biletele vor fi 50 de lei pentru Acces General şi 70 de lei pentru Golden Circle.

Afişul festivalului este variat şi include cele mai bune trupe de rock alternativ din România, dar şi un invitat special din străinătate: Triggerfinger (Belgia), Alternosfera (Moldova), Zdob şi Zdub (Moldova), Vama, Coma, Şuie Paparude, Pixels, Grimus, Roadkill Soda, Toulouse Lautrec, Luna Amară, Aeon Blank, Velosonics, Stema şi Up To Eleven.

Accesul la Festival Shine

Porţile Festivalului Shine se deschid sâmbătă, 4 iulie, la ora 16.30, iar concertele încep la ora 17.00. Pentru ziua de duminică, 5 iulie, porţile se deschid la ora 17.00, iar concertele încep la 17.40. 

image

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane şi fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 16.30, dar se poate intra la orice altă oră. Accesul în perimetrul festivalului este permis pe baza biletului valid în schimbul căruia veţi primi o brăţară în funcţie de tipul de bilet cumpărat. Biletele de o zi nu primesc brăţară, ci doar abonamentele. Odată intraţi în incinta Arenelor Romane nu puteţi părăsi locaţia decât în caz de urgenţă. În caz contrar va trebui să cumpăraţi un alt bilet.

Accesul copiilor sub şapte ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Este recomandat să aduceţi căşti speciale pentru protecţia auzului copilului. 

Este interzis în zona de festival: accesul cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de festival, materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel, umbrele, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. Pretul unui jeton este de 6 lei, iar acestea nu pot fi returnate după festival.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite