Cura cu argilă, un leac miraculos

Cura cu argilă, un leac miraculos

Civilizaţiile antice foloseau argila des la vindecarea multor maladii.

Iei tot felul de medicamente, dar ştii că o simplă cură cu argilă te poate feri de multe afecţiuni? Iată câte calităţi terapeutice are aceasta!

Ştiri pe aceeaşi temă

Virtuţile argilei sunt cunoscute de mii de ani. Civilizaţiile antice o foloseau des la vindecarea multor maladii. Nu-i de mirare că şi astăzi beneficiile ei au rămas necontestate. Toate acestea, graţie mineralelor naturale (calciu, magneziu, siliciu, fier, potasiu) din compoziţia ei, care se absorb complet în organism.

Argila poate să stimuleze toate procesele vitale ale corpului datorită acţiunii detoxifiante. Pentru a te bucura de efectele ei, e bine să foloseşti argilă naturală, netratată chimic. O cură de bază se ţine 3 săptămâni, timp în care e indicat să adopţi un regim alimentar uşor, bazat pe multe fructe şi legume. Evită, de asemenea, excesul de cafea, de condimente şi de băuturi carbogazoase. Atenţie, însă! Dacă te hotărăşti să urmezi această cură, ia în calcul faptul că argila e contraindicată gravidelor în ultimele luni de sarcină şi celor care suferă de con¬sti¬paţie acută.

Adio, astenie!

Fără doar şi poate, preîntâmpini neplăcerile asteniei de toamnă dacă începi o cură cu argilă. Vei vedea cum stările de somnolenţă, stresul şi lipsa poftei de viaţă devin o amintire.

Află celelalte calităţi terapeutice ale argilei, pe clickpentrufemei.ro

Citeşte şi:
Oţetul, un leac bun la toate

Mierea, un remediu miraculos

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: