Suplimentul alimentar Antimetil, realizat în laboratoarele companiei Tilman, din Belgia, conţine extract standardizat de ghimbir, pentru a te asigura că vei avea un voiaj lipsit de incidente. Consumă un comprimat cu 30 de minute înainte de a pleca la drum şi o dată la 4 ore în timpul călătoriei, iar răul de mişcare nu va mai fi o problemă.

Ghimbirul, alternativa naturală

Fie că suferi de rău de maşină, de mare sau de avion, poţi scăpa de efectele negative cu ajutorul ghimbirului. Este o plantă medicinală care se regăseşte de mii de ani în alimentaţia oamenilor, un remediu tradiţional pentru afecţiunile sistemului digestiv. Gingerolul, principala substanţă activă care se extrage din rădăcină, a fost asociată de specialişti cu ameliorarea problemelor digestive cu caracter temporar şi buna funcţionare a stomacului. Te poate scăpa de indigestie şi starea de greaţă, cele mai neplăcute simptome ale răului de mişcare.


Deşi răul de mişcare afectează în special femeile şi copiii, oricine poate trece prin asta la un moment dat. Se manifestă în timpul deplasării cu un vehicul şi este cauzat de un conflict al simţurilor. Receptorii echilibrului din urechea internă şi receptorii vizuali transmit informaţii contradictorii către creier, de mişcare şi de staţionare în acelaşi timp. Organismul devine derutat şi astfel se instalează ameţeala şi starea de greaţă. Testele clinice au stabilit eficienţa ghimbirului în ameliorarea acestor simptome, datorită efectului tonic şi antivomitiv. Este foarte bine tolerat de organism, fapt pentru care poate fi un remediu pentru greţurile matinale încă din primele luni de sarcină. Studiile la care au participat femei însărcinate au demonstrat că nu există riscuri pentru mamă sau făt, atâta timp cât ghimbirul este consumat în doze optime.

Din Belgia, cu soluţii fitoterapeutice

Suplimentul alimentar Antimetil a fost realizat în laboratoarele companiei Tilman. Cu o experienţă de peste 60 de ani, specialiştii în fitoterapie din Belgia vă pun la dispoziţie remedii pe bază de plante pentru o serie largă de afecţiuni, de la rău de mişcare şi disgravidie, până la afecţiuni respiratorii şi indigestie. Intră pe www.tilman.ro pentru a afla mai multe despre fitoterapie şi sănătatea bazată pe plante.