Cel mai bun tratament pentru ficat, rinichi şi pancreas

Cel mai bun tratament pentru ficat, rinichi şi pancreas

Tratamentele naturiste cu ghimbir au efect diuretic şi îmbunătăţesc digestia.

Stresul şi alimentaţia necorespunzătoare sunt printre primii factori care favorizează acumularea de toxine mai ales la nivelul ficatului. Iată cum poţi să scapi de ele şi să îţi protejezi organismul!

Ştiri pe aceeaşi temă

Atunci când în organism se acumulează din ce în ce mai multe toxine, când alimentaţia nu îi oferă corpului toate substanţele nutritive necesare, întreg metabolismul este dat peste cap. În felul acesta apare senzaţia de oboseală, somnul pe parcursul nopţii devine destul de anevoios, de aceea devii predispus la diverse afecţiuni, mai ales la acelea sezoniere, mai ales că imunitatea este slăbită.

Din aceste motive, este bine să te îndrepţi către remediile naturiste pentru a-ţi menţine vitalitatea. Plantele au un efect extrem de benefic asupra întregului metabolism uman.

Organele cele mai afectate din cauza stresului şi a alimentaţiei deficitare sunt ficatul, rinichii şi pancreasul, acesta din urmă fiind predispus la diabet.

Remediu naturist extrem de eficient

Pune într-un blender câte 50 g de pătrunjel verde, coriandru şi miere de albine proaspătă, 2-3 cm de ghimbir, zeama de la o lămâie şi un pahar de apă. Amestecă bine toate ingredientele, depozitează licoarea obţinută într-un vas de sticlă şi păstreaz-o la frigider.

Dimineaţa, după micul dejun, ia 2 linguriţe din ea, însă numai dacă ai luat un mic dejun sănătos, fără prăjeli, carne sau fast food. Combinaţia de pătrunjel cu coriandru te menţine în formă.

Află pe Clicksanatate.ro trucuri pentru detoxificare!

Cum să rezişti sevrajului de dulce

Psiholog Bogdana Bursuc: „Tinerii îşi imită părinţii atunci când se apucă de fumat“

citeste totul despre: