Gorghiu: PNL este un partid sănătos la cap și nu își pune problema să iasă de la guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Alina Gorghiu a subliniat că PNL nu îți pune problema ieșirii de la guvernare, susținând că paartidul întelege contextul regional și pe cel național. 

FOTO Facebook
FOTO Facebook

„Și în interior, și în exterior, putem demonta un fake news, PNL este un partid sănătos la cap, înțelege contextul regional, contextul național și nu își pune problema să iasă de la guvernare. Am văzut foarte mulți lideri de partide politice, care au comentat de pe margine că PNL iese în fiecare zi de la guvernare”, a spus ministrul Alina Gorghiu în cadrul unui eveniment organizat în Ștefănești, Argeș.

Totodată, ministrul liberal a punctat că „obiectivul este de asigurare a stabilității tării”, indiferent dacă alegerile o să fie comasate sau nu.

Ce spune despre comasarea alegerilor

Alina Gorghiu a mai arătat însă că își dorește că PNL și PSD să ajungă la un consens pe tema comasării alegerilor.

Reprezentanții PSD și PNL nu au ajuns la un consens în ceea ce privește o posibilă comasare de alegeri, dar nici în ceea ce privește întreg calendarul scrutinurilor din acest an.

Surse din Coaliție au precizat că vor continua discuțiile duminică. În continuare ambele formațiuni rămân pe pozițiile inițiale: PSD vrea calendar complet la alegerile din 2024, PNL vrea în primul rând comasarea europarlamentare-locale.

Potrivit informațiilor „Adevărul”, noul termen-limită fixat pentru a putea fi făcute și toate modificările legislative, este 20 februarie, adică marțea următoare. În caz contrar, cel puțin primele alegeri vor fi la termen. Mai precis, alegerile europarlamentare și cele locale. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite