Villareal - Juventus 1-1. „Submarinul galben” obţine o remiză pe teren propriu cu Juventus. Chelsea se impune fără emoţii pe teren propriu cu Lille

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Villareal a reuşit să obţină o remiză pe teren propriu, într-un meci desfăşurat în cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, împotriva formaţiei italiene Juventus.

Vlahovici a deschis rapid scorul, încă din minutul 1, pentru formaţia torineză. Atacantul sârb a marcat la debutul în Liga Campionilor în tricoul lui Juventus, după doar 32 de secunde. 

"Submarinul galben" îşi menţine şansele pentru calificare în manşa secundă după ce Parejo a egalat în minutul 66, după ce Capoue l-a servit cu o pasă perfectă. 

În celălalt meci al serii, Chelsea a câştigat fără emoţii pe teren propriu confruntarea cu Lille. Havertz 8' şi Pulisic 63' au marcat pentru gazde. Returul va avea loc pe 16 martie. 

Miercuri, sunt programate alte două partide în cadrul optimilor de finală, din prima manşă. Atletico Madrid primeşte vizita lui Cristiano Ronaldo şi a celor de la Manchester United, în timp ce Benfica întâlneşte Ajax Amsterdam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite