VIDEO Halep, desfiinţată de Cahill: Lumea tenisului, şocată după un monolog devastator. Toate reacţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (5 WTA) a fost învinsă de Karolina Pliskova (2 WTA) la capătul unui meci în care, în multe momente, a lăsat senzaţia că e „anesteziată“.

Simona Halep ar fi trebuit să facă cel mai bun meci de al ei la Shenzhen cu Karolina Pliskova, având în vedere că în joc era o calificare în semifinalele WTA Finals 2019.

Din păcate, constănţeanca a fost, pur şi simplu, spulberată în primul set, 0-6 în 21 de minute, şi, chiar dacă a luat setul doi (2-6), în decisiv a avut un alt moment de rătăcire. Concret, după ce a pornit excelent, cu 2-0, „Simo“ a cedat trei game-uri la rând, şi l-a scos din sărite pe Darren Cahill. Acesta a coborât pe teren şi a făcut-o praf pe Halep cu un monolog incredibil:

*Simona, Simo, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri! Trebuie să intri în meci. Concentrează-te pe teren. Nu ai avut niciun motiv să pierzi cum ai făcut-o aici. Pierzi energie, pierzi adâncime în lovituri. Ai vreo şansă să te regăseşti în acest set? Uită de scor! Cum o să închei acest meci?

Această intervenţie a lui Cahill a stârnit multe reacţii în mediul online, dar nu numai. Joanna Mary Durie (59 de ani), fostă campioană la Australian Open şi la Wimbledon la dublu-mix, s-a arătat şocată de discursul lui Cahill.

De asemenea, britancii de la „The Guardian“ au comentat cele întâmplate în ultima repriză de on-court coaching în care Cahill a încercat, în zadar, să o trezească pe Halep. După discursul antrenorului, Simona a mai cedat două game-uri, ajungând să fie condusă cu 5-2.

Reacţiile de după intervenţia lui Darren Cahill

*Joanna Mary Durie (BT Sport): A fost şocant şi umilitor pentru Simona. Sunt momente când trebuie să te enervezi, dar cred ca a fost prea mult. Astfel de lucruri nu se spun în public.

*The Guardian: Desigur, meciul asta va fi ţinut minte pentru discursul avut de antrenorul lui Halep, Darren Cahill, atunci când a intrat pe teren după ce Pliskova a câştigat al treilea set consecutiv şi i-a spus Simonei că s-a făcut de ruşine. A fost o decizie ciudată, după un meci greu avut de Halep, şi nu a părut să o ajute foarte mult. Ca spectator, n-a fost plăcut de urmărit.

CITEŞTE ŞI:

Asta da un meci vis: Avem finalistele Turneului Campioanelor! Învingătoarea va lua o sumă ameţitoare

Turneul Campioanelor „rupte“: Prima finalistă s-a stabilit după încă un meci încheiat cu un abandon!

VIDEO Halep, prima reacţie după ieşirea nervoasă a lui Cahill: Cum a recepţionat Simona discursul dur al antrenorului

Halep, eliminare profitabilă: Simona se întoarce acasă cu un cec uriaş. Câţi bani a câştigat din tenis în 2019

Halep ştie de ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor: Discurs sincer al Simonei în faţa jurnaliştilor

Halep a pierdut, Turneul Campioanelor continuă: Avem programul semifinalelor de astăzi, dar şi ora finalei de duminică

VEZI DISCURSUL DEVASTATOR AL LUI DARREN CAHILL

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite