Un fotbalist român, nominalizat pentru Golden Boy. Lista completă a celor 40 de jucători care se luptă pentru trofeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul itlaian Tuttosport a anuţat lista cu cei 40 de jucători nominalizaţi la trofeul Golden Boy 2019, premiu acordat celui mai bun jucător din lume cu vârsta de cel mult 21 de ani.

Denis Drăguş (20 de ani), fotbalistul crescut de Gică Hagi la Viitorul, în prezent la Standard Liege (Belgia), a reuşit să pătrundă în grupul celor 40 de nominalizaţi la câştigarea distincţiei în 2019.

Printre finalişii de anul acesta se află jucători deja celebri, a căror semnătură pe contract vaorează zeci de milioane de euro, Joao Felix (Atletico Madrid), Vinicius (Real Madrid), Matthijs de Ligt (Juventus), Nicolo Zaniolo (AS Roma), Gigi Donnarumma (Milan), Mason Mount (Chelsea) sau Jadon Sancho (Borussia Dortmund) fiind unele dintre cele mai vestite nume ale celor nominalizaţi.

Denis Drăguş a jucat doar patru minute în acest sezon la Standard, grupare care a plătit 1,8 milioane de euro lui Gică Hagi pentru  transfer..

Ancheta Golden Boy a fost iniţiată în anul 2003 de cotidianul italian Tuttosport, de-a lungul timpului alte publicaţii alăturându-se acestei iniţiative. Voturile pentru ediţia din 2019 urmează să fie acordate de următoarele titluri de presă: Bild (Germania), Blick (Elveţia), A Bola (Portugalia), l'Équipe (Franţă), France Football (Franţă), Marca (Spania), Mundo Deportivo (Spania), Ta Nea (Grecia), Sport Express (Rusia), De Telegraaf (Olanda), and The Times (Anglia).

În trecut, trofeul a fost câştigat de jucători care au avut mai apoi cariere impresionante, inclusiv Wayne Rooney (2004) sau Lionel Messi (2005)

Aici se poate consulta lista completă a celor 40 jucători nominalizaţi anul acesta şi poate fi votat Denis Drăguş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite