Un fiasco: Cum se pregătesc jucătoarele în carantină pentru Australian Open VIDEO

Un fiasco: Cum se pregătesc jucătoarele în carantină pentru Australian Open VIDEO

Belinda Bencic

Primul Grand Slam al anului se va disputa conform programării (8-21 februarie), însă e clar că turneul de la Melbourne a fost deja compromis, în mare parte, pentru unii dintre sportivi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă de la US Open 2020 au lipsit nume importante, printre care şi Simona Halep, care au refuzat să facă deplasarea la New York de teama noului coronavirus, acum şi Australian Open 2021 va fi lovit din plin din cauza pandemiei.
 
Duminică, numărul jucătorilor aflaţi în carantină pentru următoarele 14 zile a ajuns la un incredibil 72! Asta după ce a fost găsită o persoană bolnavă cu COVID-19 la bordul unui al treilea avion care a transportat 58 de pasageri pe ruta Doha - Melbourne. 25 dintre aceşti pasageri erau jucători înscrişi la Australian Open 2021. 
 
Toţi aceşti 72 de sportivi, care au ajuns în Australia în cele trei zboruri la bordul cărora au fost persoane infectate, au pierdut dreptul de a ieşi din camere şi de a se antrena, pentru următoarele două săptămâni. 
 
Şi după cum a spus deja Sorana Cîrstea, un atlet aflat într-o asemenea situaţie, de 14 zile de izolare totală, va avea nevoie de trei săptămâni pentru a-şi redobândi apoi forma fizică! Ceea ce înseamnă că Australian Open 2021 e, în mare parte, un turneu compromis pentru aceşti 72 de sportivi aflaţi acum în izolare.
 
Totuşi, într-o încercare disperată de a face ceva sau, mai degrabă, de a face haz de necaz, unele jucătoare şi-au reluat, totuşi, antrenamentele în camerele unde sunt închise. Imaginile au fost postate de Belinda Bencic (12 WTA) şi de Yulia Putintseva (28 WTA) pe conturile lor de Twitter, după cum se poate vedea mai jos:
CITEŞTE ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările