Imagini şocante din Australia: Jucătoarele de tenis, carantinate în camere cu şoareci VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Australian Open 2021 va începe peste trei săptămâni, dar organizatorii primului Grand Slam al anului au dat-o deja în bară, în cel mai jenant mod posibil.

Un fiasco! Doar aşa se poate cataloga deplasarea celor 23 de jucătoare aflate la bordul avionului care le-a adus de la Abu Dhabi la Melbourne.

Pe lângă faptul că, la aterizare, a fost depistată o persoană infectată cu noul coronavirus în rândul echipajului, şi condiţiile de cazare sunt de neimaginat, la Melbourne. Ceea ce reiese din postarea lui Putintseva (28 WTA). Yulia a fost cazată într-o cameră cu şoareci! Şi chiar dacă a solicitat să fie mutată într-o altă cameră, de preferat, una fără şoareci, nimeni n-a venit în ajutorul ei, timp de două ore.

Iată imaginile postate de Yulia Putintseva pe Twitter:

La fel de revoltată, precum Sorana

Yulia Putintseva, la fel ca şi Sorana Cîrstea, a avut ghinionul de a ajunge la Melbourne, la bordul avionului în care s-a aflat şi o persoană bolnavă de COVID-19.  

Drept urmare, toţi cei 64 de pasageri, printre care 23 de sportive, vor petrece următoarele 14 zile în izolare, în camerele lor. Pentru jucătoare, această e o veste cu adevărat cruntă, în condţiile în care nu vor avea nici măcar dreptul de a se antrena, în următoarele două săptămâni.

După ce Sorana Cîrstea a avut o reacţie furioasă pe Twitter pe această temă, Yulia Putintseva a izbucnit şi ea.

„Ceea ce nu înţeleg e de ce nu ne-a spus nimeni înainte că, dacă va fi găsită o persoană cu test pozitiv la bordul avionului, toţi pasagerii vor fi plasaţi în izolare. Dacă ştiam acest lucru, aş fi gândit de două ori, înainte să vin aici“, a scris sportiva din Kazahstan pe Twitter.

CITEŞTE ŞI:

Cîrstea, furioasă: Sorana a răbufnit pe Twitter după ce a aflat că va fi închisă 14 zile în cameră VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite