Thiem, învins de Berrettini, la Turneul Campionilor. Urmează meciul mult aşteptat, Djokovic vs. Federer

Thiem, învins de Berrettini, la Turneul Campionilor. Urmează meciul mult aşteptat, Djokovic vs. Federer

Matteo Berrettini l-a învins pe Dominic Thiem FOTO Arhivă personală/Facebook

Ajuns în ultima zi, grupa Bjorn Borg, de la Turneul Campionilor, i-a adus faţă în faţă pe Dominic Thiem şi Matteo Berrettini, cel dintâi fiind deja calificat în semifinalele competiţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

La cei 26 de ani ai săi, Dominic Thiem „a predat armele” în faţa lui Matteo Berrettini, mai tânăr cu trei ani, care a învins în două seturi, scor 6-7, 3-6.
Toate privirile vor fi aţintite, însă, către partida mult aşteptată, dintre Novak Djokovic şi Roger Federer, care  se vor duela pentru un loc în semifinalele Turneului Campionilor.

„Sunt încă în joc. Sunt umăr la umăr cu Roger. Câştigătorul se califică în semifinale, pierzătorul nu se califică. Este atât de simplu”, a fost declaraţia lui Novak Djokovic, înaintea marelui meci. De cealaltă, Roger Federer a completat: „Sunt foarte încântat să joc din nou împotriva lui. Cred că trebuie să mă concentrez pe jocul meu, să dau tot ce am mai bun. Sper doar să joc foarte bine”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: