Simona Halep la Roland Garros. Mangerul ei face o comparaţie între jocul Simonei de acum şi cel de anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, unde va juca împotriva croatei Lucic- Baroni, locul 70 WTA.

Managerul Simonei le-a dezvaluit francezilor că jucătoarea noastră, locul 3 WTA, se află într-o formă excelentă. "Simona e într-o formă foarte bună. A jucat foarte bine la Roma, iar jocul ei e în acest moment aşa cum ar trebui să fie. O văd ajungînd departe în acest turneu. Pe zgura se mişcă cel mai bine", a spus Virginia Ruzici pentru site-ul oficial al competitiei franceze, conform ziare.com.

Ruzici a facut apoi o comparatie intre Simona Halep de anul trecut, care a ajuns până în finala la Roland Garros, şi Simona Halep de anul acesta. "Faţă de anul trecut, Simona joacă mai bine. Anticipeaza loviturile adversarelor şi returnează mult mai agresiv. De asemenea, şi-a îmbunătăţit serviciul, chiar dacă asta nu înseamnă că nu vom mai vedea duble greşeli. Dar serviciul ei e mai consistent şi solid", a continuat singura tenismena din Romania care a castigat turneul de la Roland Garros.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite