Prima sală polivalentă privată din România: când va fi deschisă şi cui îi aparţine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul echipei CSM Bucureşti şi al echipei naţionale de handbal, Iulian Stamate este implicat în cel mai curajos proiect dedicat sportului: o arenă polivalentă privată.

Împreună cu socrul său, handbalistul a investit capital, timp şi energie în singurul centru sportiv din România, unde se vor putea practica toate disciplinele indoor, atât la nivel profesionist cât şi amator. De asemenea, proiectul se va bucura de un bazin de înot şi terenuri sintetice pentru fotbal. În cadrul acestui important complex sportiv, îşi vor muta sediile mai multe federaţii sportive iar primul eveniment de amploare va avea loc la începutul anului viitor. 

„Este un plan de suflet, o afacere în familie în care credem. În România, sportul are foarte mare potenţial şi se bucură de o popularitate uriaşă. Din păcate, investiţiile nu sunt suficiente şi nu acoperă nevoile noastre pentru performanţă. În cadrul arenei noastre, vor fi amenajate săli pentru toate disciplinele, începând cu box şi arte marţiale şi ajungând la baschet, volei sau handbal.Complexul sportiv se află în zona Militari, între cele două mari mall-uri din acest cartier“, a arătat Iulian Stamate pentru iClara.ro.

Handbalistul Iulian Stamate, mai fericit ca niciodată. Sportivul va avea un copil

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite