Articol publicitar

Ponturile specialiştilor pentru meciurile internaţionale de vineri!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
d

Cea mai mare şi mai activă comunitate de pariori de la noi din ţară a analizat cele mai interesante dispute de vineri: Suedia vs Italia – meciul de baraj pentru Cupa Mondială Rusia 2018, România U21 vs Portugalia U21 – partidă crucială pentru naţionala de tineret în preliminariile pentru Campionatul European U21 din 2019 şi o partidă amicală de lux, între două naţiuni rivale: Anglia vs Germania.

Mai jos veţi găsi analize specialiştilor şi câteva sugestii de ponturi, pe care le puteţi juca la casele de pariuri online de top licenţiate în România!

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE INTERNAŢIONALE – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Suedia vs Italia

reclama

Deşi a pierdut 3 partide în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018, Suedia a reuşit să-i lase acasă pe olandezi şi să se califice la baraj, chiar dacă au fost învinşi în ultimul meci, în Olanda, cu scorul de 2-0. Elevii lui Janne Andersson s-au descurcat neaşteptat de bine după retragerea legendarului Zlatan Ibrahimovic de la echipa naţională. Lindelof şi colegii săi nu au pierdut nici un meci pe teren propriu în preliminarii, ba mai mult decât atât, suedezii au învins acasă câştigătoarea grupei, Franţa, cu scorul de 2-1.

image

De cealaltă parte avem Italia, o echipă care a pierdut un singur meci în calificări: 3-0 în Spania. Gian Piero Ventura riscă să ajungă pe lista neagră a fotbalului din peninsulă dacă nu ajunge la mondialul din Rusia, întrucât Azzurri nu au mai ratat nici o prezenţă la un campionat mondial în ultimii 60 de ani. Cu toate acestea, nu i se pot reproşa prea multe experimentatului tehnician, care are la dispoziţie un lot mai slab decât cel al ibericilor. În mod normal, italienii ar trebui să nu aibă prea mari probleme în a se califica, însă nu le va fi uşor să se impună în acest prim meci.

Egalitate la pauză @ 1.93 – Joacă pontul la Unibet

Ambele echipe vor marca – NU @ 1.70 – Joacă pontul la Betfair

România U21 vs Portugalia U21

Naţionala de tineret a României se află în acest moment pe primul loc în grupa de calificare pentru Campionatul European U21 din 2019, acumulând 10 puncte după primele 4 runde. Deşi nu se va mai putea baza pe Tudorie în următoarele 6 luni, care s-a accidentat grav, Daniel Isăilă are încredere în potenţialul elevilor săi, despre care a spus că au şanse mari de a face pasul către echipa de seniori. Cristian Manea, Ionuţ Nedelcearu, Dragoş Nedelcu, Dennis Man, Florinel Coman şi George Puşcaş sunt cele mai importante nume din lotul selecţionatei de tineret.

image

Portugalia, favorita grupei, a disputat numai două partide până acest moment: prima a fost victoria de acasă cu 2-0 în faţa Ţării Galilor, iar al doilea meci a fost o înfrângere neaşteptată în Bosnia cu scorul de 3-1. În condiţiile date, observând slăbiciunea elevilor lui Rui Jorge din ultima deplasare, ne putem aştepta la un meci echilibrat, din care obţinem măcar un punct.

Şansă dublă 1X @ 1.62 – Joacă pontul la Betano

Anglia vs Germania

s

Cele două reprezentative se vor duela pentru a 3-a oară în ultimii doi an. Fiecare dintre cele două formaţii şi-au trecut în cont câte o victorie, iar partea cea mai interesante este că Anglia şi Germania nu au mai remizat din 1996, deşi de atunci au mai avut loc 9 confruntări. Totodată, echipa oaspete a învins în 6 dintre aceste 9 întâlniri.

Anglia s-a descurcat, ca de obicei, excelent în preliminarii, câştigând grupa cu 8 victorii şi două remize. Gareth Southgate nu se va putea însă baza pe golgheterul echipei, Harry Kane, la această acţiune, care a alături de coechipierii săi, Dele Alli şi Harry Winks, s-au retras de la această acţiune din cauza unor accidentări. Anglia a marcat numai două goluri în ultimele două partide din preliminarii, iar interesul jucătorilor pentru acele meciuri nu a fost deloc unul pronunţat. De altfel, ne aşteptăm ca nici de această dată să nu vedem fotbaliştii englezi depunând un mare efort pentru a se impune în această partidă.

d

Germania este singura echipă din preliminarii care şi-a câştigat toate meciurile, având o medie de 4.3 goluri pe meci şi un golaveraj halucinant: 43-4. Băieţii lui Joachim Low respectă blazonul nemţilor, care caută  să marcheze până când aud fluierul final al arbitrului: 14 goluri au marcat Draxler şi compania în ultimele 3 partide, deşi calificarea era deja asigurată. Manuel Neuer, Thomas Muller, Benedikt Howedes şi Marco Reus sunt cele mai importante absenţe din lotul nemţilor.

Victorie Germania @ 2.35 – Joacă pontul la Sportingbet

Germania Handicap -1 @ 4.05 – Joacă pontul la Netbet

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ A MECIURILOR INTERNAŢIONALE. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite