Marius Lăcătuş despre Supercupa României şi Steaua în Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua va disputa pe 10 iulie Supercupa României FOTO Răzvan Păsărică
Steaua va disputa pe 10 iulie Supercupa României FOTO Răzvan Păsărică

Steaua se pregăteşte pentru o perioadă de foc, roş-albaştrii având în program Supercupa României şi cele două manşe ale turului doi preliminar Champions League de-a lungul a două săptămâni.

Marius Lăcătuş a prefaţat următoarele două meciuri pe care Steaua le are de disputat, menţionând că are mari aşteptări din partea roş-albaştrilor. 

„Meciul din Supercupă va fi echilibrat. Mi-aş dori să fie un joc spectaculos, cu goluri multe, dar mă îndoiesc. Nu e chiar atât de simplu după perioada de pregătire să joci Supercupa şi să fii la un nivel foarte ridicat.
Nu-mi fac de niciun fel emoţii pentru Vardar, chiar dacă era echipa cu numele cel mai rasunător din urnă. Nu cred că Steaua ar trebui să-şi facă probleme, dacă îţi doreşti să joci în grupele Champions League ar trebui în mod normal să nu ai niciun fel de problemă cu o echipă ca Vardar. Accederea în grupe depinde însă de adversarii pe care îi va întâlni în continuare“, a declarat fostul antrenor al Stelei pentru DolceSport.

Lupta pentru Supercupa României se va da între Steaua şi Petrolul Ploieşti, meciul fiind programat miercuri, începând cu ora 20.45, pe Arena Naţională. O săptămână mai târziu, roş-albaştrii vor disputa prima manşă a turului doi preliminar din Champions League, când vor întâlni Vardar Skopje pe Arena Naţională (16 iulie), returul fiind programat în Macedonia (24 iulie).

Ştiri pe aceeaşi temă:

Luni se decide programul din Liga I pentru sezonul 2013/2014

Regulamentele, călcate în picioare: ambele echipe din Craiova vor putea evolua în Liga a II-a

Gazonul Arenei Naţionale va fi schimbat din nou, pentru a şasea oară în ultimii doi ani. Supercupa şi meciul Astrei din liga Europa se joacă „pe pământ“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite