Halep se „ofileşte“ pe iarbă: Simona, învinsă categoric de Kerber. Ce urmează pentru fostul lider WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: GettyImages
FOTO: GettyImages

După două victorii cu Hsieh (29 WTA) şi Hercog (60 WTA), Simona Halep a fost eliminată în sferturile turneului de la Eastbourne. Deşi s-a luptat admirabil, românca a fost depăşită de una dintre cele mai bune jucătoare ale circuitului femnin pe iarbă.

Simona Halep (7 WTA) s-a înscris la turneul de la Eastbourne ca să fie pregătită pentru Wimbledon 2019 (1-14 iulie). Şi ce pregătire mai bună decât să-ţi măsori forţele cu Angelique Kerber (5 WTA), deţinătoarea trofeului la All-England Club, şi una dintre cele mai redutabile jucătoare din lume pe iarbă? De altfel, în singura întâlnire dintre cele două pe această suprafaţă, la Wimbledon 2016, s-a văzut superioaritatea nemţoaicei, care s-a impus în minimum de seturi: 7-5, 7-6.  

Iar în sferturile de la Eastbourne, Angie, care a jucat deja o semifinală pe iarbă în acest sezon, la Mallorca, săptămâna trecută, a început în forţă! După ce primele două game-uri au fost pe serviciu, Kerber s-a dus la 4-1 şi părea că va rezolva, rapid, primul set. Spre lauda ei, Simona s-a luptat, s-a apropiat la 5-4, scor la care a salvat o minge de set. La a doua însă, n-a mai avut ce face, iar Kerber a luat primul set, scor 6-4, în 35 de minute.

Din păcate, în loc să-şi crească nivelul jocului în setul doi, Halep a scăzut! Kerber s-a dus la 3-0 şi a închis meciul cu 6-3.

Campioana de la Wimbledon 2018 va juca în semifinale cu Jabeur (62 WTA), în timp ce Simona va aştepta tragerea la sorţi de vineri (ora 12.00) de la Wimbledon pentru a-şi afla posibilul traseu la All-England Club.

CITEŞTE ŞI:

Halep, lăudată de Kerber: Ce a spus campioana de la Wimbledon după ce a reuşit să treacă de Simona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite