Grigoraş nu mai e cel mai tare din oraş: a plecat de la Pandurii din cauza unui bilanţ dezolant. Ce a spus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 50 de ani a mai pregătit formaţia din Târgu Jiu, însă primul său mandat nu se poate compara cu cel care tocmai s-a încheiat. Dacă prima dată a stat pe banca gorjenilor, între 2010 şi 2013, de această dată, „şederea“ sa a fost una scurtă şi tristă.

Pandurii a încheiat anul 2014 pe locul 12 în campionat, ultima poziţie care asigură rămânerea în Liga I. La ultimul joc, gorjenii au învins Rapid cu 2-0, însă acest rezultat n-a fost suficient pentru ca Petre Grigoraş să-şi continue mandatul pe bancă, mai ales că, miercuri, echipa a fost eliminată şi din sferturile Cupei României.

„A fost ultimul meu meci, de comun acord am ajuns la acest deznodămînt. Nu e niciun fel de problemă, începând de astăzi nu voi mai fi pe banca echipei. Din păcate, rezultatele nu m-au ajutat şi era normal ca eu să mă retrag. Nu se ştie, poate mă voi întoarce în viitor şi a treia oară! Sunt sigur că echipa asta va termina în prima jumătate a clasamentului. Am avut şi mult ghinion, dar asta e viaţa, ăsta e fotbalul. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine”, a declarat Petre Grigoras pentru „Sport Total FM“.

17 etape, 18 schimbări de antrenori

Grigoraş a stat pe banca Pandurilor în 21 de partide oficiale în acest sezon în Liga I, în Cupa Ligii şi în Cupa României. Bilanţul său: 5 victorii, 8 remize, 8 înfrângeri. Plecarea sa de la echipa va produce şi a 18-a schimbare de antrenor în Liga I în acest campionat din care s-au scurs doar 17 runde!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite