Gică Popescu a făcut KO un rival la şefia FRF în ziua în care şi-a depus dosarul: misteriosul caz al lui Octavian Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Dacă „Baciul“ a ieşit sigur pe el din sediul Federaţiei Române de Fotbal şi a oferit declaraţii presei, în schimb, contracandidatul său de 75 de ani a luat o hotărâre bizară.

Alegerile FRF vor avea loc la data de 5 martie, iar candidaţii îşi depun, rând pe rând, dosarele şi programele electorale la Casa Fotbalului. Vineri, Gică Popescu şi Octavian Popescu ar fi trebuit să se alăture, oficial, cursei pentru funcţia de preşedinte, însă ultimul a abandonat lupta, în loc să-şi lanseze candidatura.

Un Popescu, OK: „Sunt foarte optimist. N-am emoţii“

Când a ieşit de la Casa Fotbalului, Gică Popescu a explicat cum au decurs formalităţile legate de depunerea dosarului său.

„E totul în regulă. Nu s-a validat dosarul, doar l-am depus, s-a sigilat plicul cu documente şi urmează a fi analizate. N-am avut emoţii, am avut parte de altele de-a lungul carierei, dar am punctat momentul. Sunt foarte optimist, dacă nu aş fi fost, nu aş fi intrat în această competiţie. Ceilalţi candidaţi sunt oameni pe care îi tratez cu maxim respect, au şansa lor pentru că altfel nu ar fi intrat în competiţie. Sper în continuare ca această competiţie să aibă la bază respectul, ceea ce nu s-a întâmplat până acum. Nu voi ezita niciodată să implementăm lucrurile interesante din programul dânşilor, dacă voi reuşi să câştig alegerile. Trebuie să urmărim interesul fotbalului, nu orgoliul personal“, a declarat „Baciul“.

Alt Popescu, KO

La câteva ore după aceste afirmaţii făcute de Gică Popescu, unul dintre cei care ar fi trebuit să concureze împotriva acestuia, Octavian Popescu, şi-a anunţat ieşirea din cursă! 

Fostul internaţional, acum în vârsta de 75 de ani, a făcut publică decizia sa în cadrul unei recepţii în care ar fi trebuit să-şi lanseze, oficial, candidatura. În anii ’60, Octavian Popescu, atacant, a jucat la Rapid, Ştiinţa Cluj, Dinamo şi Mersin (Turcia). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite