Federer poate sta liniştit: bloggerul care l-a ameninţat cu moartea şi-a cerut scuze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roger Federer (stânga) poate sta liniştit: cel care îl ameninţase cu moartea şi-a cerut scuze
Roger Federer (stânga) poate sta liniştit: cel care îl ameninţase cu moartea şi-a cerut scuze

Bloggerul anonim care a postat pe un site chinez o ameninţare cu moartea pentru tenismanul Roger Federer, afirmând că ar urma să-l asasineze pe numărul unu mondial la Mastersul 1000 de la Shanghai, s-a scuzat pe acelaşi site pentru ameninţările sale.

Acest utilizator anonim înregistrat cu "BlueCat Polytheistic Religion Founder 07" îl ameninţase pe Roger Federer cu moartea înaintea debutului turneului Masters 1000 de la Shanghai, situaţie care a determinat forţele de ordine chineze să sporească securitatea la competiţia care a debutat duminică.

„Nu am fost arestat, dar am luat decizia de a contacta persoanele vizate de ameninţarea mea pentru a-mi cere scuze”, a scris bloggerul pe acelaşi site chinez, citat de cotidianul francez Le Monde.
„Pe 6 octombrie, prevăd să-l asasinez pe Federer cu scopul de a extermina tenisul”, a fost mesajul iniţial transmis de acest internaut. Ameninţarea a fost acompaniată de o imagine trucată reprezentându-l pe Federer mort.

Reacţia celui mai bun tenisman al momentului nu a întârziat să apară în urma acestui incident. „A fost ceba minor pe un site web, nimic clar sau concret, doar oameni care dezbat. Evident a fost un pic tulburător pentru mine, dar nu mai există nicio îndoială în acest moment”, a precizat Roger Federer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite