Dorinel: "Rezultatul cu San Marino reflectă diferenţa de valoare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel este nemulţumit de ceea ce se întâmplă la prima reprezentativă
Dorinel este nemulţumit de ceea ce se întâmplă la prima reprezentativă

Fostul internaţional Dorinel Munteanu, deţinătorul recordului de selecţii la echipa naţională a României, a comentat ironic victoria cu 1-0 din meciul amical cu San Marino.

Antrenorul Oţelului este de părere că trebuie să ne mullţumit cu această victorie, ţinând cont de scandalul legat de Mutu şi Tamaş şi de valoarea scăzută a lotului.

"Ţinînd cont de evenimentele de azi, a fost ok că am câştigat. E ok şi din punct de vedere al diferenţei de valoare dintre cele două naţionale. Sunt premise să creştem în viitor. Am încredere în antrenorul Piţurcă şi sunt sigur că în meciurile cu Luxemburg şi Franţa o să jucăm cu totul altfel. Nu mai contează dacă batem Franţa sau Luxemburg, suntem într-o perioadă de reconstrucţie şi trebuie să muncim mult ca să revenim unde am fost. Toată lumea trebuie să se implice şi toată lumea trebuie să-l sprijine pe Piţurcă", a spus Dorinel Munteanu la Radio.GSP.ro.

România a învins reprezentativa statului San Marino cu 1-0, singurul gol al meciului fiind marcat de Ovidiu Herea, în minutul 70 al meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite