Dezastru pe bani publici: CSM, start catastrofal de campionat. De şase ani nu se mai întâmplase aşa ceva!

Dezastru pe bani publici: CSM, start catastrofal de campionat. De şase ani nu se mai întâmplase aşa ceva!

Suedezul Ryde a bifat primul eşec din noul sezon la CSM

Ca să aibă secţie de handbal feminin, CSM Bucureşti, sub conducerea Gabrielei Szabo, a desfiinţat, aproape în întregime, toate celelalte sporturi de echipă!

Ştiri pe aceeaşi temă

CSM Bucureşti le virează, lunar, sume astronomice handbalistelor, însă rezultatele sunt aproape inexistente!

De când a apărut această grupare, în 2007, adică acum 12 ani, Liga Campionilor a fost câştigată o singură dată, în 2016. Iar ultimul rezultat respectabil în această competiţie a venit, în 2018, locul 3.

De atunci, eşecurile se înmulţesc! În stagiunea precedentă, CSM a cheltuit cei mai mulţi bani, însă, în stilul FCSB-ului lui Gigi Becali, a „reuşit“ să piardă titlul în faţa celor de la Râmnicu Vâlcea! În Liga Campionilor, altă dezamăgire: echipa a fost eliminată în sferturi.

În actualul sezon, abia început, CSM a luat Supercupa României, însă, astăzi, „tigroaicele“ au dat-o iarăşi în bară: înfrângere în prima etapă de campionat, la Zalău, în faţa echipei pregătite de Gheorghe Tadici!

Gazdele s-au impus cu 25-24. Potrivit prosport.ro, e prima victorie a celor de la HC Zalău în faţa CSM-ului din 2013 încoace! Până la eşecul de astăzi, CSM avea 13 victorii la rând în faţa acestei echipe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările