Depunctări uriaşe dictate de FRF în Liga a II-a. FC Caransebeş a ajuns la -39 de puncte, iar Metalul Reşiţa la -11 puncte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea FC Caransebeş a acumulat 13 puncte în primele 18 etape din acest sezon al Ligii a II-a, însă litigiile pe care le are la Federaţia Română de Fotbal cu foşti componenţi ai lotului i-a adus până acum o penalizare de 52 de puncte, care a fost pusă azi în aplicare.

În acest moment, FC Caransebeş figurează în ierarhia Seriei a II-a cu -39 de puncte, ceea ce înseamnă că echipa este ca şi condamnată la ocuparea unui loc retrogradabil, a anunţat Liga2.ro. O altă echipă din Seria a II-a, Metalul Reşiţa, a doua reprezentantă a judeţului Caraş-Severin în eşalonul secund, figurează şi ea, începând de astăzi, cu puncte în minus. Reşiţenii au strâns 4 puncte pe teren, 3 le-au pierdut la "masa verde", din cauza protestului jucătorilor la meciul de la Satu Mare, iar altele 12 le-au fost scăzute în urma hotărârilor Comisiei de Disciplină şi Etică. În total, Metalul Reşiţa are în acest moment în clasament -11 puncte, deci şi ea are soarta pecetluită în acest sezon. În cazul în care conducătorii vor decide să retragă cele două echipe din campionat, FC Caransebeş şi Metalul Reşiţa vor ajunge în ultimul eşalon valoric al judeţului, nu în Liga a III-a. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite