Cum a trăit finala de la Indian Wells bunica din comuna Vaideeni, din judeţul Vâlcea, a Biancăi Andreescu

Cum a trăit finala de la Indian Wells bunica din comuna Vaideeni, din judeţul Vâlcea, a Biancăi Andreescu

Succesul de răsunet al Biancăi Andreescu obţinut la Indian Wells a reprezentat un eveniment important în comuna în care îşi au originile părinţii jucătoarei de tenis

Conform stirilor digi24, ultimul act al turneului de categorie Premier Mandatory din California a fost urmărită de zeci de oameni la Căminul Cultural din Vaideeni, judeţul Vâlcea. Localnicii au încurajat-o, de la distanţă, pe Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană a cărei familie îşi are originea în comună.


Emoţii mari au fost şi în casa bunicii jucătoarei care acum reprezintă Canada. Bătrâna de 84 de ani a gătit gogoşi, desertul preferat al nepoatei, a urmărit cu sufletul la gură meciul cu Kerber şi a rememorat dragostea Biancăi pentru tenis remarcată încă din fragedă copilărie.

„Termina cu tenisul şi ea venea şi da cu mingea în perete din grădină. Aşa a iubit mingea asta: Eu, cu mingea, joc tenis. Bine, mamă, dacă joci tenis”, a povestestit Nica, bunica Biancăi, pentru televiziunea de ştiri.

Duminică seara, Bianca Andreescu a castigat finala turneului  de la Indian Wells, după ce a învins-o în finală pe Angelique Kerber, scor 6-4, 3-6, 6-4.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: