Cum a trăit finala de la Indian Wells bunica din comuna Vaideeni, din judeţul Vâlcea, a Biancăi Andreescu

Cum a trăit finala de la Indian Wells bunica din comuna Vaideeni, din judeţul Vâlcea, a Biancăi Andreescu

Succesul de răsunet al Biancăi Andreescu obţinut la Indian Wells a reprezentat un eveniment important în comuna în care îşi au originile părinţii jucătoarei de tenis

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform stirilor digi24, ultimul act al turneului de categorie Premier Mandatory din California a fost urmărită de zeci de oameni la Căminul Cultural din Vaideeni, judeţul Vâlcea. Localnicii au încurajat-o, de la distanţă, pe Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană a cărei familie îşi are originea în comună.


Emoţii mari au fost şi în casa bunicii jucătoarei care acum reprezintă Canada. Bătrâna de 84 de ani a gătit gogoşi, desertul preferat al nepoatei, a urmărit cu sufletul la gură meciul cu Kerber şi a rememorat dragostea Biancăi pentru tenis remarcată încă din fragedă copilărie.

„Termina cu tenisul şi ea venea şi da cu mingea în perete din grădină. Aşa a iubit mingea asta: Eu, cu mingea, joc tenis. Bine, mamă, dacă joci tenis”, a povestestit Nica, bunica Biancăi, pentru televiziunea de ştiri.

Duminică seara, Bianca Andreescu a castigat finala turneului  de la Indian Wells, după ce a învins-o în finală pe Angelique Kerber, scor 6-4, 3-6, 6-4.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările