Cristiano Ronaldo a revenit după două luni de absenţă şi a înscris golul cu numărul 400: „Dedic reuşita lui Eusébio“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo a înscris al 400-lea gol din carieră FOTO Reuters
Cristiano Ronaldo a înscris al 400-lea gol din carieră FOTO Reuters

Victoria înregistrată luni de Real Madrid cu Celta Vigo, pe teren propriu (3-0), a avut o însemnătate aparte pentru Cristiano Ronaldo. Portughezul a revenit pe teren două două luni şi a înscris două goluri, prin care a atins numărul de 400 de reuşite în toată cariera sa.

Cristiano Ronaldo a comentat momentul important pentru el: „Mulţumesc tuturor, în special Spaniei, pentru omagiul adus lui Eusebio. Era o persoană foarte apropiată de mine şi de toţi portughezii, iar golurile din această seară îi sunt dedicate lui. El m-a ajutat mult, este un exemplu pentru noi. Cu mare tristeţe spun că l-am pierdut pe unul dintre cei mai buni din lume“, a declarat atacantul portughez potrivit AFP.

Cele 400 de goluri înscrise de Cristiano Ronaldo au fost posibile în 652 de partide, pe care le-a jucat pentru Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid şi echipa naţională a Portugaliei. Cu acest prilej, fotbalistul madrilenilor a declarat că va fi prezent la gala pentru decernarea Balonului de Aur, care este programată luni, în Elveţia, la Zürich. „Nu ştiu dacă în cazul în care nu câştig va fi o nedreptate, eu încerc mereu să-mi fac treaba la fel, să ajut Real Madrid cu goluri. Dacă voi câştiga, va fi foarte bine, dacă nu, viaţa merge înainte şi voi rămâne acelaşi om“, a conchis acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Real Madrid - Celta Vigo: 3-0. Cristiano Ronaldo a revenit după două luni şi a atins 400 de goluri în toată cariera, reuşită dedicată lui Eusébio

FOTO Ultimul tur de onoare pe stadion pentru gloria fotbalistică Eusébio

Cristiano Ronaldo, contestat vehement: „Nu poate fi comparat cu mine!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite