Vine „Apocalipsa“ la Cluj: scârbit de parcursul echipei din 2013, Paszkany a anunţat că, în afară de trei jucători, restul fotbaliştilor pot pleca în vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o singură victorie în 2013, CFR a ajuns să fie depăşită în clasament şi de insolventa Rapid! După terminarea campionatului, în Gruia va fi „revoluţie“.

1 victorie, 6 egaluri şi 5 înfrângeri e bilanţul de coşmar al CFR-ului, în toate competiţiile, în 2013. Cupa României a rămas ultimul obiectiv care poate salva un sezon ce poate deveni catastrofal pentru campioana en-titre a Ligii I.

În semifinalele cupei, ardelenii au terminat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu. Returul e programat la 22 mai.

Până atunci, Arpad Paszkany a anunţat că, în vară, în Gruia va avea loc o „curăţenie“ generală. „Cadu, Felgueiras şi Camora sunt singurii jucători la care CFR nu poate renunţa“, a spus finanţatorul echipei la Digi Sport.

Acesta a comentat şi gestul de nemulţumire a lui Piccolo, după ce a fost schimbat în partida cu Steaua, în condiţiile în care, având un „galben“, era aproape de eliminare.

„Dacă vine Trică la mine cu un referat pentru amendarea lui Piccolo vă spun acum că aprob imediat, pentru că nu accept astfel de gesturi la echipa noastră“, a adăugat Paszkany. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite