Adrian Mutu, analiză dură înainte de Germania - România: „Nu ştiu de unde avem pretenţiile astea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu

Proaspăt demis de Adrian Mititelu de la  conducerea echipei U Craiova 1948, Adrian Mutu a vorbit despre meciul naţionalei României cu Germania, vineri seara, în preliminariile pentru CM 2022.

Fostul internaţional consideră că singura şansă pentru ca România să evite un eşec vineri seară este ca tricolorii să adopte un joc bazat pe contraatacuri.

"Noi ne gândim că îi batem pe Germania? Se poate întâmpla orice în fotbal, dar dacă nu ai o apărare beton şi nu scoţi maximul pe contraatac, nu poţi să reuşeşti. Nu o să ai niciodată posesia contra Germaniei, asta trebuie să ne iasă tuturor din cap. Nu avem forţa să controlăm un meci cu Germania! Nu ştiu de unde avem toţi pretenţiile astea.

Macedonia de Nord a atacat tot timpul în Germania? Sau s-au apărat şi au dat gol pe contraatac? În anumite zone contează şi valoarea individuală a jucătorului, calitatea sa", a spus Adrian Mutu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Lotul României

*Portari: Aioani (Farul), H. Moldovan (Rapid), Niţă (Sparta Praga), Vlad (FCSB);

*Fundaşi: Bancu (CS U Craiova), Burcă (CFR), Chiricheş (Sassuolo), Cr. Manea (CFR), Nedelcearu (Crotone), Raţiu (Huesca), Rus (Fehervar), Toşca (Gaziantep);

*Mijlocaşi: Albu (Rapid), Cicâldău (Galatasaray), Cordea (FCSB), I. Hagi (Rangers), R. Marin (Cagliari), Maxim (Gaziantep), Mihăilă (Parma), Mitriţă (PAOK), Moruţan (Galatasaray), Nedelcu (Fortuna Dusseldorf), Stanciu (Slavia Praga);

*Atacanţi: Ivan (CS U Craiova), Keşeru (FCSB), Puşcaş (Reading).

CM 2022, preliminarii, grupa J

Vineri, ora 21.45

Germania - România

Islanda - Armenia

Liechtenstein - Macedonia de Nord

Clasament

1. Germania 6 5 0 1 17-2 15

2. Armenia 6 3 2 1 7-9 11

3. România 6 3 1 2 9-6 10

4. Macedonia de Nord 6 2 3 1 11-6 9

5. Islanda 6 1 1 4 6-14 4

6. Liechtenstein 6 0 1 5 2-15 1

*Se califică direct la turneul final câştigătoarea din fiecare grupă. Ocupantele locurilor secunde, zece la număr, alături de două naţionale venite din Liga Naţiunilor, vor merge la baraj. Aceste 12 echipe se vor lupta pentru ultimele 3 locuri disponibile pentru Europa la CM 2022.

Programul tricolorilor în grupa J

*8 octombrie: Germania – România, Volksparkstadion (Hamburg)

*11 octombrie: România – Armenia, Stadion Steaua (Bucureşti)

*11 noiembrie: România – Islanda

*14 noiembrie: Liechtenstein – România

Toate partidele vor fi live pe Pro TV şi Radio România Actualităţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite