Un copil de la un centru de plasament a impresionat juriul X Factor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grosu Alexandru a impresionat juriul X Factor
Grosu Alexandru a impresionat juriul X Factor

Grosu Alexandru, un copil de la un centru de plasament însoţit de educatoarea sa a decis să-şi încerce norocul la X Factor. Îmbrăcat în costum popular, tânărul a cântat un cântec popular din Bucovina.

Juriul XFactor, Mihai Morar, Adrian Sâna şi Paula Seling, au fost plăcut surpinşi de prestaţia tânărului pe care l-au aplaudat cu patos. "Votul meu este da", i-a spus membrul trupei Akcent. "Pentru bucuria pe care o transmiţi am să votez da", a completat Paula Seling. "Tu eşti unul la o sută", i-a spus şiMihai Morar.

Minunea dintr-un centru de plasament. Un ieşean care nu-şi cunoaşte părinţii a uimit juriul de la X Factor

"Pentru mine e foarte importantă şi simpla participare la acest concurs, nu doar premiul pus în joc ", a declarat adolscentul în vârstă de 17 de ani.

"Nu sunt sigur de câştigarea marelui premiu însă îmi doresc foarte mult şi rog publicul din toată inima să mă voteze şi să îmi acorde această şansa, la care visez de când am început să cânt. Îmi plac concursurile care îmi dau şansa să cânt să arăt celor din jurul meu de ceea ce sunt în stare. Mă rog la Dumnezeu să mă ajute şi să îmi dea această şansă, ca mai apoi să pot şi eu să-i ajut pe semenii mei" a declarat Grosu Alexandru pentru inPascani.ro

Grosu Alexandru a impresionat juriul X Factor
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite