USR-PLUS cere PNL să oprească atacurile împotriva candidaţilor săi: Românii au nevoie de soluţii, nu de scandalul cu care i-au obişnuit politicienii în ultimii 30 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alianţa USR-PLUS cere public PNL să oprească atacurile împotriva candidaţilor săi, invocând informaţii potrivit cărora liberalii ar fi cerut date despre candidaţii de pe listele Alianţei care provin de la alte partide.

„Cetăţenii români au nevoie de soluţii, nu de scandalul cu care i-au obişnuiţi politicienii în ultimii 30 de ani. Mai ales acum, în criza provocată de pandemia de COVID-19. Apelul Alianţei vine în contextul în care în presă au apărut informaţii că Secretariatul General al PNL strânge informaţii despre candidaţii USR PLUS la alegerile locale din ţară care în trecut au făcut parte din alte partide”, a transmis, marţi, Alianţa USR PLUS, printr-un comunicat de presă.

Alianţa USR PLUS atrage atenţia că PNL „ar trebui să verifice propriile cifre legate de candidaţii traseişti din ţară”.

„Datele de la Autoritatea Electorală Permanentă arată că în total peste 6.000 de candidaţi de pe listele PNL la consiliile locale şi judeţene au fost în alte partide, inclusiv PSD şi ALDE. Dintre ei, aproape 500 candidează la primării:  225 de la PSD, 100 de la ALDE”, a mai transmis Alianţa USR PLUS. 

În mediul online au fost distribuite mesaje atribuite Secretariatului General al PNL prin care sunt cerute date despre candidaţii de pe listele USR-PLUS care au fost anterior la alte partide.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite