Senatorul Gabriel Mutu(PSD) vrea la sectorul 6. Mutu arată cu degetul către actualul edil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul Gabriel Mutu
Senatorul Gabriel Mutu

Senatorul social democrat Gabriel Mutu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să candideze la primăria sectorului 6 din partea USL, însă decizia privind candidatul pentru acest sector va fi luată săptămâna viitoare.

„Nu neg faptul că mi-am manifestat intenţia de a candida la Primăria Sectorului 6 din partea PSD, noi avem o procedură statutară care trebuie respectată. În momentul în care în cadrul USL se va decide că PSD are candidat la Primăria Sectorului 6, vom intra pe procedurile statutare şi ne vom desemna candidatul", a spus Mutu.

Senatorul s-a abţinut de la a face comentarii la adresa celorlalţi colegi din Uniune care şi-au manifestat dorinţa de a candida la primăria sectorului 6, explicând că „USL are un singur scop, acela de câştiga Primăria sectorului 6".

Mutu l-a acuzat, însă, pe actualul primar al sectorului 6, Cristian Poteraş(PDL), că a iniţiat înainte de alegeri proiecte „supraevaluate", care „depăşesc de două ori valoarea reală de piaţă", cu scopul clar de a „colecta bani pentru campania electorală".

„Sunt sume colosale de bani, discutăm de peste 200 de milioane de euro, în contexul în care mai avem două luni şi jumătate până la alegerile locale", a spus social-democratul.

El a arătat că Poteraş a angajat şi un împrumut al Primăriei pe 20 de ani, în valoarea de 176 milioane de lei. Senatorul Gabriel Mutu a ameninţat că va face o solicitare Curţii de Conturi pentru a verifica investiţiile făcute de edil

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite