PSD a găsit vinovatul pentru leşinul lui Ciolacu: Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu coabitează
Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu coabitează

Paul Stănescu, secretarul general al PSD şi unul dintre apropiaţii lui Marcel Ciolacu, a susţinut, la Antena 3, că liderul PSD a fost afectat de atacul lui Klaus Iohannis, după ce legea privind autonomia ţinutului secuiesc a trecut tacit de Camera Deputaţilor. Iohannis l-a acuzat pe Ciolacu că vrea să vândă Ardealul la unguri după o înţelegere cu liderul maghiar Viktor Orban. Şi Viorica Dăncilă l-a acuzat pe Ciolacu de trădare.

”A fost foarte afectat că Iohannis l-a făcut trădător”, a spus Paul Stănescu la Antena 3. Însă Marcel Ciolacu a fost atacat şi din PSD. Viorica Dăncilă i-a cerut demisia lui Marcel Ciolacu de la şefia PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor, după adoptarea tacită, în Cameră, a proiectului autonomiei Ţinutului Secuiesc.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a început să tremure brusc în timpul unei conferinţe de presă. Ciolacu a fost la un pas să se prăbuşească. A avut nevoie de sprijinul unui coleg de partid. A fost chemată ambulanţa la sediul PSD, dar, între timp, Marcel Ciolacu şi-a revenit. A plecat din sediul PSD însoţit de un coleg şi a mers direct la spitalul militar din Capitală.

Primarul oraşului Buzău Constantin Toma (PSD) i-a transmis liderului PSD Marcel Ciolacu, căruia i s-a făcut rău într-o conferinţă de presă, multă sănătate, afirmând că acesta a fost ”încercat” în ultimele luni.

Momentul în care lui Marcel Ciolacu i se face rău în direct

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite