PSD contraatacă. Comisia de la Veneţia, sesizată pe tema alegerii primarilor în două tururi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Iulian Bulai a anunţat că PSD a reuşit să convingă Comisia de Monitorizare din APCE să sesizeze Comisia de la Veneţia pentru un punct de vedere pe tema alegerii primarilor în două tururi. Reprezentantul PSD în Comisia de Monitorizare a APCE e Titus Corlăţean.

„Comisia de la Veneţia a fost solicitată să emită un punct de vedere pe modificările legislative pe legea electorală schimbată astăzi prin asumarea răspunderii guvernamentale de către Guvernul Orban în Parlamentul României.

Decizia a fost luată în urmă cu câteva minute de către Comisia de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Şi eu fac parte din această comisie, dar nici eu nici Titus Corlăţean, deputat PSD, nu am votat, fiind ambii în conflict de interese în această speţă”, a anunţat deputatul USR, membru în Comisia de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. 

Social-democraţii au anunţat că vor depune şi moţiune de cenzură pentru a împiedica intrarea în vigoare a legii prin care se revine la alegerea primarilor în două tururi. Partidile parlamentare care susţin moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban sunt PSD şi UDMR. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite