PSD a adus 500.000 de semnături strânse pentru plafonarea preţurilor la energie. Simonis: E o lege pe care o vom vota

PSD a adus 500.000 de semnături strânse pentru plafonarea preţurilor la energie. Simonis: E o lege pe care o vom vota

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD. FOTO Facebook

PSD a adus în plenul Camerei Deputaţilor mai multe cutii cu semnături strânse de la cetăţeni pentru a solicita plafonarea preţurilor la energie şi gaze naturale. Potrivit liderului deputaţilor PSD, Alfred Simonis, 500.000 de semnături au fost strânse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, a apreciat faptul că parlamentarii au ajuns la consens pe tema plafonării preţurilor la energie şi gaze naturale, deşi a subliniat faptul că vine cam târziu decizia. 
 
Social-democratul a punctat că a apreciat faptul că ministrul Virgil Popescu a vrut o asemenea lege de acum o lună, de aceea a criticat Guvernul în intervenţiile sale, nu pe ministrul Energiei. „Este o lege pe care o vom vota, e important să intră în vigoare de la 1 noiembrie. Timpul e surt. Îndemn toate forţele politice la acelaşi consens pentru a corecta eventualele erori din energie”, a completat Simonis. 
 
Social-democraţii au adus în plen mai multe cutii cu semnături strânse pentru a cere plafonarea preţurilor la energie, estimările PSD-iştilor fiind că sunt circa 500.000 de semnături.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările