Orban: În măsura în care se poate, noi vom susţine soluţia anticipatelor. Actuala majoritate parlamentară nu cred că va rezista până la alegerile din 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri seară că liberalii susţin varianta alegerilor anticipate, punctând că PSD nu mai are legitimitate, în contextul în care programul de guvernare nu mai are nicio legătură cu cel prezentat în campania electorală.

"În măsura în care se poate, noi vom susţine soluţia anticipatelor. Există un principiu. Din punctul meu de vedere, partidul de guvernământ nu mai are nicio legitimitate de a guverna, programul de guvernare nu mai are nicio legătură cu programul de guvernare cu care s-au prezentat în campanie, adică minciunile gogonate cu care şi-au obţinut voturile, iar în momentul în care un partid nu guvernează aşa cum a promis oamenilor în momentul în care le-a cerut voturile întoarcerea la popor este naturală. Dacă vom avea posibilitatea, vom susţine toate demersurile necesare pentru a ajunge la anticipate", a afirmat Orban, potrivit Agerpres.

El a mai susţinut că la ultima moţiune de cenzură parlamentarii puterii nu au fost lăsaţi să voteze, altfel moţiunea ar fi întrunit mai multe voturi.

Orban a mai susţinut că actuala majoritate parlamentară a câştigat alegerile pe minciună, iar măsurile adoptate de aceasta au înrăutăţit situaţia românilor. "După cum au început, nu cred că vor rezista până la alegerile din 2020. (...) Convingerea mea este că nu vor ajunge la termen", a spus Orban despre actuala majoritate, într-un dialog pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite