Ministrul Apărării îi dă dreptate lui Dragnea: Toată această construcţie paralelă există, ea se manifestă

Ministrul Apărării îi dă dreptate lui Dragnea: Toată această construcţie paralelă există, ea se manifestă

Mihai Fifor. FOTO gov.ro

Mihai Fifor, ministru al Apărării Î Guvernul Dăncilă, consideră că declaraţiile făcute marţi seară de liderul PSD, Liviu Dragnea, despre implicarea serviciilor secrete în activitatea politică a PSD confirmă că „toată această construcţie paralelă există şi se manifestă".

Ştiri pe aceeaşi temă

Fifor a afirmat, miercuri seară, într-o emisiune la Antena 3, că dezvăluirile lui Dragnea arată „modul brutal de imixtiune al instituţiilor statului paralel în viaţa unui partid politic şi în formarea unui guvern într-o ţară democratică".
 
„Implicarea în viaţa unui partid politic, implicarea în modul în care se aşează o importantă instituţie care este Guvernul României, nu poate decât să ne ducă la gândul că, într-adevăr, toată această construcţie paralelă există, ea se manifestă şi nu se manifestă de puţini ani şi rolul acţiunilor acestor grupări, pentru că eu nu aş acuza instituţiile în sine, pentru că instituţiile în sine sunt instituţii de bună credinţă care în felul lor îşi fac datoria, dar există grupuri de oameni, grupuri de interese, care, iată, activează în sensul acesta şi cred că ce a devoalat aseară preşedintele Dragnea nu poate decât să ne îngrijoreze şi să susţină totodată toată această teorie pe care noi o expunem de luni în şir, atât în Parlament, cât şi pe toate canalele media", a afirmat vicepreşedintele PSD.
 
Mihai Fifor a precizat că, pe fondul acţiunilor statului paralel, există „instituţii ale statului care nu mai funcţionează la parametri optimi".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: