Marcel Ciolacu menţine suspansul privind candidatura sa la şefia PSD: O să iau o decizie după o discuţie cu doamna prim-ministru

Marcel Ciolacu menţine suspansul privind candidatura sa la şefia PSD: O să iau o decizie după o discuţie cu doamna prim-ministru

Marcel Ciolacu. FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că nu ştie dacă va candida sau nu la şefia PSD, iar o decizie va fi luată doar după ce discută cu premierul Viorica Dăncilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu am luat o decizie. O să iau o decizie cu doamna prim-ministru“, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat dacă va candida sau nu pentru funcţia de preşedinte al PSD, la congresul din 29 iunie.  

Pe de altă parte, preşedintele Camerei Deputaţilor a negat categoric faptul că ar vrea să preia funcţia de preşedinte executiv al partidului. „Nu cred că voi candida pentru cea (funcţia - n.r.) de preşedinte executiv“, a completat Ciolacu. 

Întrebat dacă Guvernul şi PSD încep să facă reduceri în ceea ce priveşte aparatul de stat, Ciolacu a punctat: „Sunt de puţin timp ales preşedinte al Camerei Deputaţilor. Nu facem aici reduceri“, a mai afirmat liderul Camerei Deputaţilor.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: