Gorghiu se delimitează de legătura PNL cu Coaliţia pentru Familie: Falcă şi Bolojan şi-au asumat semnarea protocolului

Gorghiu se delimitează de legătura PNL cu Coaliţia pentru Familie: Falcă şi Bolojan şi-au asumat semnarea protocolului

Alina Gorghiu, fost preşedinte al PNL. FOTO Mediafax

Fostul preşedinte al PNL Alina Gorghiu a negat, luni, că ea ar fi semnat în 2016 protocolul cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Familie pentru susţinerea referendumului pentru familie. Gorghiu a publicat ultima fila a documentului, în care apar semnăturile lui Ilie Bolojan şi a lui Gheorghe Falcă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„O minciună că am semnat acest protocol. Mi-era uşor să o fac, dar nu am vrut. Colegii mei, Ilie Bolojan şi Gheorghe Falcă şi-au asumat semnarea acestui protocol după un vot în BPN în 2016 de la care am plecat din sală. Şi atunci, şi acum, cred că reglementarea din Codul Civil a căsătoriei este acoperitoare. Uite în cea de-a doua poză cum arată semnătura mea”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

În 2016, Partidul Naţional Liberal şi Coaliţia pentru Familie au semnat un protocol cu privire la organizarea referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei referitor la redefinirea noţiunii de familie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările