George Maior, întrevedere cu reprezentanţi ai conducerii companiei americane Greenbrier

George Maior, întrevedere cu reprezentanţi ai conducerii companiei americane Greenbrier

George Maior,alături de reprezentanţii americani. FOTO Ambasada României în SUA

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a avut marţi, o întrevedere cu reprezentanţi ai conducerii companiei americane Greenbrier, care a fuzionat recent cu firma românească Astra Rail.

Ştiri pe aceeaşi temă

Greenbrier a fost reprezentată în cadrul întâlnirii de către James Cowan, preşedinte Greenbrier International şi Charles Swindells, director. Discuţiile au vizat în principal intenţiile de dezvoltare pe termen lung ale noului proiect, care au în vedere transformarea României în principala locaţie de producţie pentru piaţa europeană şi cele adiacente, potrivit unui comunicat de presă al Ambasadei României la Washington.  
 
Parteneriatul dintre Greenbrier şi Astra Rail reprezintă o investiţie majoră care susţine dezvoltarea dimensiunii economice a Parteneriatului Strategic România-SUA şi demonstrează potenţialul României ca principal partener al SUA în regiune, nu doar din punct de vedere al cooperării pe dimensiunea de securitate, ci şi în domeniul economic, a apreciat George Cristian Maior.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările