Firea: Îndemn la înţelepciune, la calm, la colegialitate şi să nu uităm că vine şi ziua de luni

Firea: Îndemn la înţelepciune, la calm, la colegialitate şi să nu uităm că vine şi ziua de luni

Gabriela Firea vrea funcţia de vicepreşedinte. FOTO Inquam Photos

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îi îndeamnă pe participanţii la congresul PSD la înţelepciune, la calm, la colegialitate şi să nu uite că vine şi ziua de luni şi să nu rupă rupă punţile dintre ei, pentru că vor deconta împreună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Firea a spus, la sosirea la Sala Palatului, că la congres vor fi analize temeinice şi politice şi economice. „Le urez succes tuturor colegilor mei. Cred că fiecare din preşedinţii de organizaţii judeţene poartă în servieta sa bastonul de preşedinte al partidului, dar trebuie să fim buni colegi, să respectăm Statutul şi alegerile care au fost democratice şi să nu ne imaginăm că putem să stricăm această ordine în favoarea noastră şi în defavoarea partidului. (...) Românii aşteaptă de la noi să fim harnici şi competenţi la locul de muncă, şi nu să ne certăm între noi”, a declarat Firea.

Primarul general a adresat şi un îndemn colegilor de partid. „Fac îndemn la înţelepciune, la calm, la colegialitate şi să nu uităm că vine şi ziua de luni. Dacă rupem punţile dintre noi, ce vom mai face de luni?”, a afirmat Gabriela Firea, precizând că vor «deconta» totul împreună.

Primarul Capitalei s-a declarat încrezătoare în colaborarea cu Guvernul Dăncilă. „Încă nu pot afirma că este al treilea guvern cu care nu pot colabora. Dimpotrivă, sunt probleme, dar am apreciat faptul că doamna prim-ministru Viorica Dăncilă încă din prima clipă în care i-am transmis inventarul de probleme de la nivelul Primăriei Capitalei şi primăriilor de sector (...) a garantat o implicare fermă şi a dat termene limită pentru fiecare problemă. Am încredere, de această dată mi-a renăscut speranţa”, a afirmat Firea.

citeste totul despre: