VIDEO Eugen Nicolicea, scuipat şi înjurat de un protestatar pe stradă: „Asta este pentru că le-ai dat drumul la criminali“. Reacţia deputatului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost scuipat şi înjurat vineri, la Drobeta Turnu Severin, de protestatarul Ion Olteanu, care l-a acuzat de modificarea legilor pentru eliberarea tâlharilor şi a violatorilor.

Protestatarul s-a apropiat de deputatul Nicolicea în momentul în care acesta ieşea dintr-o clădire şi l-a scuipat, după ce l-a apelat cu „bolşevicul Nicolicea“, iar deputatul i-a răspuns cu „da, nesimţitule“.

„Asta pentru că ai dat drumul la toţi tâlharii şi violatorii. Pentru că ai modificat codurile penale", a spus Ion Stelian.

"Eşti un prost", a fost reacţia lui Nicolicea.

Protestatar: Eu sunt prost?

Nicolicea: Da. Eşti un prost. Dispari.

Protestatar: Nu vreau, pentru că eu te plătesc. Măi, escrocule. Eu te plătesc

Nicolicea: Cu cât? Vezi că eşti prost?

Protestatar: Sunt prost? Tu eşti deştept? De aia ai modificat toate legile, toate Codurile Penale? (...) Băi bolşevic, ciumă roşie ce eşti. Eşti toxic pentru democraţie. Pe cine reprezinţi în Parlament?

Nicolicea: Nu pe tine.

Protestatar: Pe condamnatul Dragnea? Pe cine?"

Acesta este dialogul dintre deputat şi protestatar, în timp ce amândoi merg pe stradă. Protestatarul îl scuipă pentru a doua oară pe Nicolicea, moment în care acesta îl invită la Poliţie. În video-ul postat pe Facebook se vede că intervine şi un trecător care spune: "Asta deja e hărţuire. Nici eu nu sunt de acord, dar totuşi..."

Contactat de DC News, Nicolicea a spus că nu intenţionează să depună plângere: „Ăsta este nebunul oraşului. Îl cunosc demult. Nu m-a scuipat propriu- zis, că scuipa aşa în aer“, a spus deputatul.

    

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite