Diana Şoşoacă, senatoare AUR, fără mască în Parlament, la îndeplinirea formalităţilor necesare preluării mandatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoşoacă, prezentă la Senat pentru formalităţile necesare preluării mandatului. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Şoşoacă, prezentă la Senat pentru formalităţile necesare preluării mandatului. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Printre senatorii care au mers duminică, 20 decembrie, în Parlament pentru realizarea formalităţilor. înainte de preluarea mandatului, a fost şi Diana Şoşoacă, senatoare AUR, care s-a prezentat fără mască de protecţie într-un spaţiu închis, unde se aflau mai multe persoane. Conform declaraţiilor sale, Şoşoacă are ca priorităţi legislative anularea amenzilor date în starea de alertă şi în cea de urgenţă.

Diana Şoşoacă, senatoare aleasă pentru legislatura 2020-2024 şi unul dintre liderii partidului politic Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), nu a purtat mască în interiorul Palatului Parlamentului motivând că are o adeverinţă medicală care îi permite să nu respecte această măsură, scrie Agerpres

Printre priorităţile sale legislative se numără anularea amenzilor date cetăţenilor în pandemie. „Va trebui să solicităm să se anuleze toate amenzile date în starea de alertă şi în starea de urgenţă, o amnistie, aşa se va merge, deja lucrez la ea şi, evident, suspendarea preşedintelui Iohannis. (...) Vom cere şi abrogarea legilor 136/2020 şi 55/2020“, a declarat Şoşoacă la Parlament.

„În fiecare an am avut epidemii, a fost şi pandemie de gripă aviară, de gripă porcină, de ebola. Întotdeauna în România a existat un cadru legislativ care a permis luarea de măsuri. S-a mers întotdeauna pe ordine de ministru, există legislaţie specifică pentru epidemie şi pandemie“, a mai precizat aceasta.

   

În Parlament au mai fost prezenţi, între alţii, ministrul de Interne Marcel Vela; Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, şi Florin Cîţu, susţinut de PNL pentru funcţia de premier. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite