Diana Şoşoacă cere permis de port-armă. Motivul invocat de senatorul AUR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul AUR Diana Şoşoacă a anunţat într-o intervenţie la România TV că va solicita permis de port-armă. „În ţara asta, când eşti patriot, deja eşti în pericol”, a explicat aceasta.

Într-o intervenţie la România TV, Şoşoacă a explicat că îi este frică să nu fie otrăvită.

„Am spus că voi cere permis de port-armă. Să nu se sperie lumea că împuşc pe cineva. (...)Trebuie să mă apere şi pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în maşină cu cine ştie ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În ţara asta, când eşti patriot, deja eşti în pericol”, a declarat senatoarea AUR.

Aceasta a adăugat apoi că s-ar afla pe o „listă neagră”, „la fel cum a fost şi Bogdan Stanoevici, precizând că anul trecut a fost filată.

Toate mişcările mele au fost supravegheate. Maşini care mă urmăreau peste tot. Mă aşteptau în faţa blocului şi mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filata şi acum, mai ales că am ajuns senatoare şi nu mă potolesc. Probabil că nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent”, a mai afirmat Şoşoacă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite