Alina Gorghiu, petrecere cu peste 200 de invitaţi pentru botezul fiului ei; Blaga: Ar fi bine să nu se facă politician

Alina Gorghiu, petrecere cu peste 200 de invitaţi pentru botezul fiului ei; Blaga: Ar fi bine să nu se facă politician

FOTO Facebook

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a dat, sâmbătă seara, o petrecere la Palatul Bragadiru, pentru botezul băieţelului ei, Noah, la care au fost invitate peste 200 de persoane. La sosire, Vasile Blaga le-a spus jurnaliştilor că ar fi bine ca băiatul să nu se facă politician.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alina Gorghiu şi-a invitat colegii din PNL, sâmbătă seara, la petrecere, pentru sărbătorirea botezului lui Noah. 
 
Petrecerea a fost organizată la Palatul Bragadiru din Bucureşti, iar printre invitaţi s-au numărat Vasile Blaga, Emil Boc, lideri ai PNL, parlamentari şi primari liberali.
 
La sosirea la petrecere, Alina Gorghiu le-a spus jurnaliştilor că bebeluşul este acasă, cu bunica. Ea a mai spus că la botez, care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, a fost foarte emoţionată, astfel că a şi plâns foarte mult.
 
Gorghiu a precizat că are peste 200 de invitaţi la petrecere.
 
Când a sosit, Vasile Blaga le-a spus jurnaliştilor că ar fi bine ca băieţelul Alinei Gorghiu şi al lui Lucian Isar să nu se facă politician.
 
Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, primele imagini cu fiul său, Noah, din timpul botezului care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, aceasta povestind că, în timpul ceremoniei religioase, Noah a fost plin de temperament, a plâns şi a tot plâns până când a obosit, şi la fel şi ea
 
”Astăzi pentru familia mea este o zi diferită de altele. Fără politică, sărbătorim botezul voinicului meu, Noah. Ceremonia religioasă a avut deja loc într-un cadru restrâns, cu familia, azi sărbătorim extins, cu prieteni, colegi”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook. 
 
Vineri, a fost şi ziua de naştere a Alinei Gorghiu, care a împlinit 38 de ani.
 
La începutul lunii mai, Alina Gorghiu a anunţat pe Facebook naşterea băieţelului său, care se numeşte Noah.
 
Alina Gorghiu s-a căsătorit la începutul anului cu Lucian Isar, care a ocupat portofoliul pentru Mediul de Afaceri în timpul Guvernului Ponta, în 2012.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările