Vasile Blaga scapă definitiv de controlul judiciar

Vasile Blaga scapă definitiv de controlul judiciar

Vasile Blaga. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Vasile Blaga scapă definitiv de controlul judiciar, după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins joi contestaţia procurorilor anticorupţie împotriva deciziei prin care i-a fost revocată măsura.

Ştiri pe aceeaşi temă

 "În baza art.206 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie — Direcţia Naţională Anticorupţie — Serviciul Teritorial Ploieşti împotriva încheierii de şedinţă din 22.09.2017, pronunţată de Tribunalul Bucureşti — Secţia I Penală în dosarul nr.1240/3/2017/a5. (...) Definitivă", se arată în minuta deciziei, citată de Agerpres.

Pe 22 septembrie, Tribunalul Bucureşti a decis revocarea măsurii controlului judiciar dispus în cazul lui Vasile Blaga, decizie contestată de DNA la Curtea de Apel Bucureşti.

Blaga a fost trimis în judecată pe 29 noiembrie 2016 de DNA Ploieşti, fiind acuzat că a primit 700.000 de euro de la o societate comercială în schimbul exercitării influenţei, astfel încât respectiva firmă să obţină contracte cu două companii naţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: